Skip to main content

Despre noi

Suntem o agentie profesionista HVAC pentru România

Profesionisti HVAC

Macroclima Com SRL, a fost infiintata in decembrie 2015 in Bucuresti, Romania, de catre Constantinos Mavrogenis, un antreprenor cu experienta indelungata in reprezentarea marcilor Producatori de A/C incepand cu anul 2002.

Macroclima Com SRL, înființată inițial sub numele de Skyworth România SRL, a fost pentru prima dată agent al Brand-ului A/C Skyworth în România din 2015.
Skyworth (Skyworth A/C Technology (Anhui) Co., Ltd.) este un producător de nișă de aparate aer condiționat, concentrat în special pe cercetarea, dezvoltarea și producția de produse rezidențiale și speciale A/C, avansate din punct de vedere tehnologic.
Baza de producție A/C este situată în Parcul Industrial Chuzhou Skyworth, cu o suprafață de 370.000 m2, cu 1400 de angajați si cu o capacitate totală de 3 milioane de unități. Compania are 10 săli de testare a echipamentelor și o echipă de cercetare și dezvoltare de primă clasă care lucrează la numeroase tehnologii de bază, inclusiv interconectare, voce inteligentă AI, economisire a energiei cu frecvență variabilă, tehnologie de sterilizare UVC etc. și a obținut 242 de brevete naționale, inclusiv 63 brevetele de invenție de până acum.
Dezvoltarea progresivă a Macroclima a condus la noi oportunități, inclusiv numirea ca agent exclusiv al Brand-ului AUX în 2020 atât pentru gama RAC, cât și pentru CAC, un producător istoric cu o prezență pe piața globală de peste 30 de ani.
Înființată în 1986, AUX Group este o întreprindere care acoperă astăzi mai multe industrii: electrocasnice, echipamente electrice, servicii medicale, dezvoltare imobiliară și investiții financiare. De mulți ani, se află în topul celor mai bune 500 de întreprinderi din China. În 2018, vânzările totale ale Grupului au atins 13 miliarde USD, cu active totale de 9 miliarde USD, având peste 30.000 de angajați și 10 baze de producție în China, Brazilia, Indonezia și Thailanda și peste 5 centre de cercetare și dezvoltare, cu cea mai importantă adăugire recentă, cea a Institutului de cercetare și dezvoltare din Kansai, Japonia. AUX este astăzi un producător de frunte care ocupă locul 3 în industria de aer condiționat și piața din RPC.
În plus, în 2022, Macroclima a stabilit un parteneriat strategic cu Skiron S.A, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente comerciale și industriale de tratare a aerului din Europa de Sud-Est, fondat în 1935. Facilitățile de producție Skiron au sediul în Salonic, Grecia și prin expertiza timpului în domeniu a reușit să ofere o varietate de produse de înaltă calitate, nu numai pentru mediul casnic, ci și pentru aplicații industriale de aer condiționat, ventilație și gaze naturale.
Nu în ultimul rând, marca Miyoto, o marca proprie de A/C deținută de Macroclima Com SRL, este un brand care acoperă segmentul “entry level” al aparatelor de aer condiționat rezidențial (RAC) cu numeroase caracteristici precum WiFi și multiple funcții și sisteme de filtrare. Brandul Miyoto este o soluție de „valoare pentru bani”, prin combinarea cu succes a standardelor înalte de producție cu rezistență îndelungată și aplicații ușor de utilizat. Din aceste motive, Macroclima oferă o garanție de 3 ani pentru produsele marca Miyoto.
Macroclima Com SRL se bucură de o alianță strategică cu parteneri importanți, inclusiv AUX Group, producătorul global de top de aer condiționat și de asemenea colaboram si cu Skyworth. În combinație cu brand-ul Miyoto, marca noastră proprie de înaltă calitate, și Skiron S.A., un expert în ventilație comercială, suntem capabili să oferim o gamă largă de soluții pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale la scară largă. Scopul nostru este de a stabili firma Macroclima Com SRL ca un partener HVAC de primă clasă pe piața din România, sinonim cu o experiență de top pentru utilizatori.