Skip to main content

Faceți spațiile mai eficiente

Macroclima Com SRL se bucură de o alianță strategică cu parteneri importanți, inclusiv AUX Group, producător global de top de aparate aer condiționat și de asemenea colaboram cu Skyworth. În combinație cu brand-ul Miyoto, marca noastră proprie de înaltă calitate, și Skiron S.A., un expert în ventilație comercială, suntem capabili să oferim o gamă largă de soluții pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale la scară largă.

CINE SUNTEM NOI

Dezvoltare constantă

Macroclima Com SRL, a fost infiintata in decembrie 2015 in Bucuresti. Scopul nostru este de a stabili aceasta firma ca un agent HVAC de primă clasă pe piața din România, sinonim cu experiență de top pentru utilizatori.

BRAND-uri SI PARTENERIATE

PROFESIONISTI IN AER CONDITIONAT SI HVAC

PROFESIONISTI HVAC

La Macroclima Com SRL, ne-am modelat strategic colaborările cu unii dintre cei mai importanți producători de aer condiționat și ventilație din lume, pentru a crea un portofoliu larg de mărci și produse care să poată satisface cerințele tuturor tipurilor de proiecte A/C, de la rezidențiale A/C la comerciale, cum ar fi proiectele comerciale la scară largă.

contact macroclima 

contact macroclima 

contact macroclima 

contact macroclima 

contact macroclima 

contact macroclima